Mijn verhaal, Lies Face and Feet

 

𝗠𝗜𝗝𝗡 𝗩𝗘𝗥𝗛𝗔𝗔𝗟 |
Hoewel mijn praktijk bij veel inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht en ver daarbuiten bekendheid heeft wordt mij toch nog regelmatig gevraagd; Goh Lies, vertel eens, hoe is het allemaal 𝗯𝗲𝗴𝗼𝗻𝗻𝗲𝗻 en wat deed je om te komen waar je nu staat met je bedrijf.


Eigenlijk is het best een mooi 𝗿𝗼𝗺𝗮𝗻𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵 verhaal. Romantisch ja, maar ook een verhaal van 𝗸𝗲𝗶𝗵𝗮𝗿𝗱 𝘄𝗲𝗿𝗸𝗲𝗻 en altijd blijven bewegen in de wisselende wereld van schoonheid en pedicure verzorging.


Mijn verhaal 𝗯𝗲𝗴𝗶𝗻𝘁 in 2009 toen ik na het afronden van mijn opleidingen de kans en medewerking van mijn 𝗼𝘂𝗱𝗲𝗿𝘀 kreeg om een kleine salon aan huis te beginnen. Tijdens de opbouwende fase werkte ik nog gedeeltelijk in loondienst, maar al na enkele jaren groeide mijn klantenbestand zo snel dat ik mij volledig op mijn bedrijf ging richten.


In die tijd leerde ik 𝗟𝘂𝗸𝗮𝘀𝘇 mijn man kennen. Ook hij steunt mij tot op de dag van vandaag enorm. Want tegenwoordig heb ik niet alleen een eigen bedrijf maar ook een super leuk 𝗴𝗲𝘇𝗶𝗻 met twee jonge kinderen. Daarom is het ook zo fijn dat ik tegenwoordig mijn klanten in een rustige, klimaatvriendelijke, aparte en gelijkvloerse ruimte kan ontvangen en behandelen.


Net als veel collega’s heb ik een spannende coronatijd achter de rug. Soms met onzekerheid of en wanneer ik weer aan het werk zou kunnen gaan, maar meestal vol 𝗴𝗼𝗲𝗱𝗲 𝗺𝗼𝗲𝗱. De tijd dat de praktijk gesloten moest blijven heb ik benut door een kleine verbouwing te realiseren, online trainingen te blijven volgen en nieuwe behandelplannen te maken om zo te zorgen dat ik nu ik weer klanten kan ontvangen ook daadwerkelijk fris voor mijn klanten klaar kan staan.

Lieve groet,
Annelies